.

.

diumenge, 31 d’agost del 2014

Sopar de comiat dels xiquets sahrauís


El divendres 29 d’agost es va celebrar el sopar de comiat dels xiquets sahrauís que han passat l’estiu en les poblacions de Xàtiva i el Genovés. Aquesta activitat que es va realitzar a la pizzeria Padrino Due ha estat l’última que realitzarà Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva abans que els xiquets i xiquetes sahrauís retornen als campaments de refugiats de Tinduf.


Al sopar van assistir les famílies acollidores, socis i amics del nostre col·lectiu, i va servir per tal que els xiquets i xiquetes sahrauís es retrobaren, jugaren i que s’ho passaren d’allò més bé.

dijous, 28 d’agost del 2014

Sopar de despedida dels xiquets sahrauís de Xàtiva



Ja està prop el final del programa de Vacances en Pau 2014, que ha permés que 2 xiquets sahrauís passen l’estiu entre nosaltres i, des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva hem preparat un sopar per tal d’acomiadar-los. El sopar el celebrarem el divendres 29 d’agost, a partir de les 21:30 hores, a la Pizzeria El Padrino Due de Xàtiva.

           

Aquesta serà l’última activitat que els xiquets sahrauís realitzaran amb les seues famílies d’acollida i servirà per tal que es retroben, juguen i s’ho passen d’allò més bé. Cal recordar que els xiquets sahrauís que venen mitjançant Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva passen l’estiu en famílies de Xàtiva i el Genovés. 




Aquest ha estat un estiu diferent per aquestos petits ambaixadors del poble sahrauí que tindran moltes coses que contar als seus amics i a la seua família quan retornen als campaments de refugiats de Tinduf a partir del 2 de setembre.

dilluns, 18 d’agost del 2014

Amics participa a la Fira

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva va participar a la Fira d'Entitats que se celebrà el passat 15 d'agost de 2014 i que va estar organitzada per la Comissió de Festers/es de la Fira de Xàtiva

divendres, 1 d’agost del 2014

Agost 2014

Foto de Pedro Talens