.

.

dissabte, 3 de gener del 2015

Calendari Solidari 2015 amb el Poble Sahrauí



Com és habitual des de fa uns anys, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ha editat el calendari solidari amb el Poble Sahrauí. Enguany, el nostre col·lectiu ha fet un recorregut per els diversos anys que estem realitzant el projecte de Vacances en Pau i al calendari s’han recollit fotos d’altres anys. D’aquesta manera, les fotos del calendari solidari 2015 pertanyen a Antoni Marzal, Javier Alcázar, Manel Asensi, Pedro Talens i Alba Soler.


Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva pretén vendre aquest calendari per tal de sufragar les despeses de les seues activitats de cooperació amb el poble sahrauí. Les persones interessades amb aquest calendari el poden adquirir al preu de 5 euros. A Xàtiva, es pot adquirir a la Llibreria La Costera, a la Fruiteria De la terra i a la Clínica Veterinària Xàtiva. En Genovés es podrà comprar en SuperMax.
   
Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva volem agrair a tots els comerços i empreses que any rere any confien en el nostre projecte i participen en el Calendari Solidari 2015 amb el Poble Sahrauí.

dijous, 1 de gener del 2015

Gener 2015

Foto de Javier Alcázar