.

.

dissabte, 19 de desembre del 2009

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva desconvova la concentració davant de l'Ajuntament


Donat el fet que Aminetu Haidar ja ha retornat al seu país, al Sàhara Occidental, a la seua casa de L'Aaiun amb els seus fills i familiars, el col·lectiu d'Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva vol comunicar-vos que queda DESCONVOCADA la concentració que estava prevista per al diumenge 20 de desembre davant de l'Ajuntament de Xàtiva. Volem agrair les mostres de solidaritat envers la figura d'Aminetu Haidar (i al poble sahrauí en general) que gràcies a la seua determinació i dignitat, ha aconseguit véncer la injustícia a la qual estava sotmesa per part dels Governs d'Espanya i el Regne de Marroc.

No obstant, la lluita d'Aminetu Haidar i la del Poble Sahrauí continua. Aquestos últims 33 dies de vaga de fam d'Aminetu Haidar han tornat a traure a la llum l'existència d'un conflicte no resolt, i que pertoca de manera directa al poble espanyol i als seus dirigents.

Esperem que la propera Presidència espanyola de la Unió Europea en el primer semestre de 2010, supose el primer i definitiu pas en la solució justa, duradera i acord amb la legalitat internacional que conduisca a l'autodeterminació i posterior independència del Poble Sahrauí, i fique fi al procés de descolonització inconclús.

Per un Sàhara lliure i independent!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada