.

.

dimarts, 20 d’abril del 2010

Concentració davant el Consolat del Marroc

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participarà a la concentració davant el Consolat del Marroc el proper dijous 22 d’abril per denunciar la violació dels Drets Humans al Sàhara Occidental per part del Govern del Marroc.

El proper dijous 22 d’abril de 2010, a les 12 hores tindrà lloc una concentració davant del Consolat del Marroc, al carrer de La pau de València. Aquesta concentració forma part de les mobilitzacions promulgades per la Coordinadora Estatal de Asociaciones Solidarias con el Sàhara (CEAS-Sáhara) que s’estan realitzant a tot l’estat espanyol.

Aquesta concentració ha estat convocada per la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV), Delegació Sahrauí per al País Valencià, Associació d’Immigrants Sahrauís en el País Valencià i Joves per la Causa Sahrauí. Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva s’adherit a la convocatòria.

Amics del Poble sahrauí de Xàtiva el passat 31 d'octubre de 2009


El motiu de la convocatòria és per manifestar la nostra repulsa per la repressió brutal que està duent a terme el règim feudal del Marroc contra la població Sahrauí i condemnar fermament la situació dels presos polítics sahrauís que estan en una vaga de fam i exigir el respecte dels Drets Humans en les zones ocupades del Sàhara Occidental. Per aquest motiu, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva estarà present en la concentració davant del Consolat de Marroc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada