.

.

dilluns, 30 d’agost del 2010

Festa i sopar sahrauí

Més de 50 persones es van reunir al sopar d’acomiadament dels xiquets i xiquetes sahrauís que realitza Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva.



El dissabte 28 d’agost es van reunir més de 50 persones per tal de celebrar el sopar d’acomiadament dels xiquets i xiquetes sahrauís que passen l’estiu en les poblacions de Xàtiva, el Genovés i La Granja de la Costera. Aquesta activitat que es va realitzar al poliesportiu municipal de Novetlè ha estat l’última que realitzarà Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva abans que els xiquets i xiquetes sahrauís retornen als campaments de refugiats de Tinduf.

Al sopar van assistir les famílies acollidores, socis i amics del nostre col·lectiu, i va servir per tal que els xiquets i xiquetes sahrauís es retrobaren, jugaren i que s’ho passaren d’allò més bé.


El diumenge 5 de setembre, per la vesprada, els xiquets i xiquetes sahrauís es desplaçaran fins el aeroport de Manises per retornar amb les seues famílies als campaments de refugiats de Tinduf i es donarà per tancat el programa de Vacances en Pau 2010 que ha permés que 12 xiquets sahrauís passen un estiu diferent a les nostres poblacions de la Costera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada