.

.

dimarts, 27 de desembre del 2011

Amanecer 2012 con l@s saharauis

Un any més, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participarà en el projecte “Amanecer del 2012 con los saharauís” i es desplaçarà fins els Campaments de refugiats de Tinduf


Un total de 3 persones del col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva viatjaran als Campaments de Refugiats Sahrauís de Tinduf (Algèria), des del 28 de desembre de 2011 fins el 2 de gener de 2012. Aquest viatge servirà per visitar diversos projectes i per visitar als xiquets i xiquetes sahrauís que passen l’estiu a la nostra comarca durant el programa de Vacances en Pau. En aquest viatge durant el qual podran comprovar de prop com viu el poble sahrauí, allotjant-se en les seus haimes, compartint menjar i beguda amb les famílies, participant en xerrades... en definitiva celebrant amb ells l’acomiadament de l’any.

Aquest viatge està organitzat per la Coordinadora Estatal de Asociaciones Solidarias con el Sáhara (CEAS-Sáhara). Per tant, aquest serà un fi d’any distint, una trobada d’associacions, ONG’s, i organismes que defensen la causa de la independència del Sàhara Occidental, i que volen demostrar el seu suport als sahrauís. Amb aquesta participació faran que els Campaments siguen el centre de la solidaritat i la festa de la nit de cap d’any es convertisca en un acte de reivindicació dels drets d’un poble que lluita per retornar a la seua terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada