.

.

dimarts, 17 de gener del 2012

Recta final de la Caravana per la Pau 2011/2012

 Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva continua aquest mes de gener del 2012 amb la Caravana per la Pau en la qual s’està recollint aliments bàsics com arròs, sucre i oli per al poble sahrauí que es troba en els Campaments de Refugiats de Tinduf. Aquesta setmana comencem la recta final del projecte. A la primera fase van ser diverses les escoles de Xàtiva que van iniciar la recollida d’aliments abans de Nadal. La segona fase va consistir en situar alguns punts de recollida a les portes dels principals supermercats de la ciutat durant les festes de Nadal. A hores d’ara, estan participant, entre altres, els CEIP Martínez Bellver, Gozàlbez Vera, l’IES Doctor Simarro i el CIPFP La Costera de Xàtiva. També es finalitzarà la recollida a les localitats del Genovés, la Granja de la Costera, Rotglà i Corberà i Torrella.

La Campanya d’Ajuda Humanitària continuarà fins el 21 de gener de 2011. Recordar que qualsevol veí / veïna de Xàtiva o la Costera pot dur arròs, sucre i oli al punt permanent de recollida:


La gent de l’associació continua continua classificant els aliments que fins ara s’han recollit (al voltant d’uns 1.200 kg.) en caixes per tal de tenir-lo tot a punt i així afegir aquesta ajuda a la què estan arreplegat els altres col·lectius del País Valencià i enviar-lo durant el mes de febrer als Campaments de Refugiats Sahrauís. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada