.

.

divendres, 1 de juny del 2012

L'Alcúdia i la Font amb el poble sahrauí


Aquest mes de maig, han estat dos més els ajuntaments de la Costera que han aprovat la moció en suport al poble sahrauí que havia presentat Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva i en la qual es critica la situació que visqueren els ciutadans sahrauís de la ciutat de Dajla, ocupada per l’exèrcit del Marroc, a finals de setembre i principis d’octubre del 2011.

D’aquesta manera, el 3 de maig, va ser l’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins i després, el 14 de maig, el plenari de La Font de la Figuera els qui van aprovar la moció contra la contínua violació dels drets humans al Sàhara Occidental, i s’han afegit als ajuntaments de la nostra comarca que ja han donat suport al poble sahrauí ja que abans ja havia estat aprovada en els Ajuntaments de Canals, La Granja de la Costera, Novetlè i Xàtiva. 


Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva pensem “que altres ajuntaments de la Costera aprovaran en el mes de juny la moció, abans de l’arribada dels xiquets i xiquetes sahrauís que són acollits per les famílies de la comarca dins del programa de Vacances en Pau 2012”. Moltes gràcies a tot@s.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada