.

.

divendres, 30 de novembre del 2012

L'1 de desembre iniciem la Caravana d'Ajuda Humanitària per al poble sahrauí



Ací teniu un xicotet resum del desenvolupament
de la caravana d'Ajuda Humanitària 2011-2012

L’any passat, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva va recollir uns 2.409 kg d’aliments i també es van aconseguir un total de 1.061 € a través de les aportacions econòmiques que va fer la gent i això va servir per a costejar en part les despeses de l’enviament i per a la compra d’altres productes destinats per a la població dels Campaments de Refugiats Sahrauís.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva va enviar, a més dels aliments recollits i els diners recaptats, al voltant d’uns 400 kg. de material d’ajuda humanitària. Aquestos materials van estar sobretot de roba, entre la qual destacaven diverses caixes de roba de bebé, també caixes de material escolar, medicaments i ulleres i joguets.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva es va encarregar d’organitzar la Caravana a les ciutats de la comarca de la Costera de Xàtiva, la Granja de la Costera, Genovés, Torrella i Rotglà i Corberà. També es va carregar en el camió que eixia des de Xàtiva, les aportacions de dos localitats de la Vall d’Albaida: Benigànim i la Pobla del Duc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada