.

.

divendres, 26 de juliol del 2013

Recepció a l'Ajuntament de Xàtiva dels xiquets sahrauís (2013)

Els xiquets i xiquetes sahrauís acollits per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva seran rebuts per l’Ajuntament de Xàtiva el dilluns 29 de juliol.

El dilluns 29 de juliol està prevista la recepció institucional per part de l’Ajuntament de Xàtiva als xiquets i xiquetes sahrauís que han arribat a la nostra ciutat i a les famílies acollidores. Serà a les 13:30 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament.

 Abans, al llarg del matí, els xiquets sahrauís visitaran a algunes entitats (com La Caixa i Caixa Popular) i comerços com a mostra d’agraïment ja que han participat en les activitats que programem des del nostre col·lectiu. A continuació, a les 13:15 hores els xiquets i xiquetes sahrauís, les famílies acollidores i els amics i simpatitzants de la causa sahrauí ens concentrarem davant de l’Ajuntament amb pancartes i banderes per reivindicar el dret d’autodeterminació del poble sahrauí, tal i com diuen les resolucions de l’ONU. Es llegirà un breu manifest. Cal que quede ben clar que la societat xativina i de la Costera vol per als infants sahrauís refugiats que han compartit i comparteixen el temps d’estiu amb nosaltres, un futur amb pau i llibertat a la terra que els pertany. A les 13:30 h. està prevista la recepció a l’Ajuntament de Xàtiva.

Els xiquets i xiquetes sahrauís a la concentració davant les portes de l'Ajuntament de Xàtiva
Quan finalitzen tots els actes protocol·laris, les famílies acollidores i els xiquets i xiquetes sahrauís, socis i simpatitzants d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva celebraran un dinar de benvinguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada