.

.

dimecres, 6 de novembre del 2013

40 anys de lluita i de dignitat. Xàtiva de nou amb el poble sahrauí (2013)

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva,
un any més a la manifestació de Madrid
“Llibertat del Poble Sahrauí.
40 anys de lluita.
40 anys de dignitat”.



El col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participarà en la manifestació de Madrid el proper dissabte 9 de novembre de 2013. Com tots els anys l’acció reivindicativa del nostre col·lectiu se sentirà a la capital de l’estat espanyol i des de Xàtiva es desplaçarà un autobús amb els socis, simpatitzants i amics de la causa sahrauí.

En aquesta manifestació de Madrid es denunciarà la continua violació dels drets humans al Sàhara Occidental per part del Marroc i es reclamarà que es finalitze el procés de descolonització i es realitze el referèndum d’autodeterminació que ha de portar al poble sahrauí cap a la independència. També es criticarà l’espoli dels recursos naturals sahrauís i es denunciarà l’acord de pesca que es vol signar entre la Unió Europea i Marroc.

La manifestació ha estat convocada per la Coordinadora Estatal de Asociaciones Solidarias con el Sàhara (CEAS-Sáhara) i per la Plataforma Cívica ProReferendum en el Sàhara.

Per Xàtiva passarà un autobús que ve des de les comarques de la Marina i la Safor i arreplegarà a la gent de la Vall d’Albaida i de la Costera fins a Madrid per tal de trobar-se amb els altres autobusos que ha organitzat la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada