.

.

dissabte, 28 de desembre del 2013

Amanecer 2014 con l@s saharauis

Un any més, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participarà en el projecte “Amanecer del 2014 con los saharauís” i es desplaçarà fins els Campaments de refugiats de Tinduf.
  
Dos persones vinculades al col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva viatjaran als Campaments de Refugiats Sahrauís de Tinduf (Algèria), des del 28 de desembre de 2013 fins el 4 de gener de 2014. Aquest viatge servirà per visitar diversos projectes i per visitar als xiquets i xiquetes sahrauís que passen l’estiu a la nostra comarca durant el programa de Vacances en Pau. En aquest viatge durant el qual podran comprovar de prop com viu el poble sahrauí, allotjant-se en les seus haimes, compartint menjar i beguda amb les famílies, participant en xerrades... en definitiva celebrant amb ells l’acomiadament de l’any.


Aquest viatge està organitzat per la Coordinadora Estatal de Asociaciones Solidarias con el Sáhara (CEAS-Sáhara). Per tant, aquest serà un fi d’any distint, una trobada d’associacions, ONG’s, i organismes que defensen la causa de la independència del Sàhara Occidental, i que volen demostrar el seu suport als sahrauís. Amb aquesta participació faran que els Campaments siguen el centre de la solidaritat i la festa de la nit de cap d’any es convertisca en un acte de reivindicació dels drets d’un poble que lluita per retornar a la seua terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada