.

.

dilluns, 21 de juliol del 2014

El col·lectiu de Xàtiva es desplaçà a València per a participar en la Trobada



Centenars de persones participen en l’encontre de les famílies acollidores i dels xiquets i xiquetes sahrauís a València.


Els xiquets i xiquetes sahrauís i a les seues famílies acollidores d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva es van desplaçar a la Trobada que es va realitzar el proppassat dissabte 19 de juliol a València. Des de Xàtiva ens desplaçàrem en tren fins a València per a participar d’aquesta activitat.
 


Els actes es van iniciar a les 19:30 hores, a la Plaça del Patriarca, on es van concentrar totes les famílies i xiquets i xiquetes sahrauís que venien a la Trobada. La concentració fou animada amb el so de les cançons sahrauís. Després es van llegir diversos manifestos, en representació de la CEAS i de la FASPS. Posteriorment es va realitzar una marxa reivindicativa fins el Pont de les Flors i posteriorment es va baixar fins al riu on es va sopar.

Com tots els anys, a través del programa Vacances en Pau que organitza la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS), les famílies acollidores dels xiquets i xiquetes que viuen als Campaments de Refugiats Sahrauís de Tinduf fan una trobada en l’àmbit de tot el País Valencià. Aquesta trobada té un caràcter lúdic i reivindicatiu, i es fa coincidint amb les que es realitzen a tot l’estat espanyol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada