.

.

dimarts, 9 de novembre del 2010

III Concentració davant el Consolat del Marroc en València

Més de 1.000 persones es concentren davant el Consolat del Marroc i la Delegació del Govern en València. Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participa en la concentració convocada per la FASPS.


Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ha participat aquest 9 de novembre en la III CONCENTRACIÓ DAVANT EL CONSOLAT DEL MARROC per tal de manifestar la nostra indignació, profunda tristesa i repulsa davant els últims fets ocorreguts al Campament de GDEIM IZIK i a L’Aaiún, capital del Sàhara Occidental. La concentració ha estat convocada per la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharauí del País Valencià (FASPS).

Aquesta setmana, les forces d'ocupació marroquina han entrat per la força i han desmantellat el campament Protesta de Gdeim Izik (El campament de la Dignitat), després d'assetjar-ho completament han atacat violentament les persones acampades allí. Aquestos atacs han continuat a la ciutat de L'Aaiun on es tenen notícies d’un gran nombre de ferits, morts i desapareguts. Aquestos moments L'Aaiun és una ciutat totalment presa per l'exèrcit i la policia marroquina on es continuen produint greus enfrontaments.


Donat aquestos fets ens sentim indignats pel silenci del Govern Espanyol i exigim una resposta clara i contundent davant dels greus incidents que estan ocorrent al Sàhara Occidental i demanem que d'una vegada per sempre assumisca la seua responsabilitat com a potència colonitzadora.

1 comentari:

  1. Vos deixe un enllaç amb més fotos de la concentració:
    http://theplatform.nuevaradio.org/index.php?blog=4&p=1081

    salut i resistència!

    ResponElimina