.

.

divendres, 21 d’octubre del 2011

Continuem les nostres activitats pel Sàhara

El passat dissabte 15 d’octubre, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva va realitzar la seua l'assemblea ordinària per tal de preparar les properes activitats a desenvolupar d'ací a final d'any.

Tal i com estem fent els darrers anys, prepararem el Calendari Solidari amb el Poble Sahrauí 2012, en el qual participen tots els xiquets i xiquetes sahrauís que han passat l’estiu a Xàtiva, Genovés i La Granja de la Costera. De moment us avancem que les fotos i el disseny del calendari són de la fotògrafa xativina Alba Soler.

El dimecres 26 d’octubre participarem en el mercat medieval que és farà a la residència Novaedat de Xàtiva.

Però sobretot destaquen les activitats reivindicatives en suport al poble sahrauí. D’aquesta manera ens adherim a les activitats que es realitzaran a la ciutat de València i que proposa la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS) per al dimarts 8 de novembre on se commemora el I aniversari del desallotjament del Campament de Gdeim Izik i dissabte 10 de desembre, que és el Dia Internacional dels Drets Humans. També ens desplaçarem a Madrid per participar a la Manifestació estatal que la Coordinadora Estatal de Asociaciones Solidarias con el Sáhara (CEAS-Sáhara) ha convocat per al dissabte 12 de novembre.


I encara estem preparant més activitats... perquè la Caravana d’Ajuda Humanitària, en la qual és recull arròs, sucre i oli, començarà a Xàtiva l’1 de desembre. També en desembre està previst que algunes de les nostres famílies viatgen als Campaments de refugiats sahrauís.

Finalment, ja estem enllestint les VI Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí que es realitzaran a la Casa de Cultura de Xàtiva des del 14 al 21 de febrer del 2012.

Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva sols ens queda animar i convidar a tot@s les persones a què participen en les nostres activitats de suport a la causa sahrauí. I si allò que voleu es participar amb el nostre col•lectiu, ho podeu fer telefonant-nos al 664.380.003 o enviant-nos un mail a amicsaharaxativa@hotmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada