.

.

divendres, 4 de novembre del 2011

Concentració a València: Aniversari del Campament de Gdeim Izik


Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva reprén les activitats de lluita a favor dels Drets Humans del poble sahrauí i s’adhereix a la convocatòria de protesta de la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participarà a la concentració que commemora el primer aniversari del desmantellament del campament de Gdeim Izik a L’Aaiun que se celebrarà el dimarts 8 de novembre a València.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva continua amb les activitats de difusió i sensibilització sobre la causa sahrauí i, s’ha adherit a la concentració que commemora l’aniversari del Campament de Gdeim Izik que ha convocat la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS) per aquest dimarts 8 de novembre, a les 19 hores, davant el Consolat del Marroc en València, al C/ La Pau, 38.

Una vegada més la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià convoca a les associacions i simpatitzants per la causa sahrauí per a iniciar un procés de conscienciació dirigit a tots els ciutadans i ciutadanes respecte a la violació sistemàtica dels drets humans al territori sahrauí ocupat pel Marroc i al silenci de l’estat espanyol com a potència administradora del Sàhara Occidental.


CONCENTRACIÓ PEL PRIMER ANIVERSARI DEL DESMANTELLAMENT DEL CAMPAMENT DE GDEIM IZIK A L'AAIÚN.

DIMARTS 8 DE NOVEMBRE A LES 19:00

DAVANT EL CONSOLAT MARROQUÍ DE VALÈNCIA I MARXA A PLAÇA DE LA VERGE

La Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharauí del País Valencià (FASPS) vol manifestar la seua absoluta indignació i profunda tristesa davant els continus atacs contra la població sahrauí als Territoris Ocupats del Sahara Occidental. El pròxim 8 de novembre recordarem que fa un any les forces d'ocupació marroquines van entrat per la força i van desmantellar el campament Protesta de Gdeim Izik (El campament de la Dignitat), darrere d'assetjar-ho completament van atacar violentament les persones acampades allí. Aquestos atacs van continuar a la ciutat de l'Aaiun on es van produir gran nombre de ferits i inclús morts. Com a conseqüència de la brutalitat de la policia i de l'exèrcit van morir :

NAYEM ELGARHI

BABI HAMDAY BUYEMA

SAID DAMBAR

La repressió per part del Regne de Marroc a la població sahrauí dels Territoris Ocupats del Sahara Occidental és cada volta més violenta.

Per això, volem mostrar la nostra indignació pel silenci i la irresponsabilitat del Govern Espanyol, pel que demanem que vele pel compliment de la legalitat internacional i pel respecte del DDHH. Exigim que d'una vegada per sempre assumisca la seua responsabilitat com a potència colonitzadora.

Per tot açò vos convoquem a la concentració que tindrà lloc davant el Consolat Marroquí C/ La Pau Nº 38 el dia 8 de novembre a les 19:00 per a denunciar aquestos fets, posteriorment hi haurà una marxa fins la Plaça de la Verge.

Per favor doneu la màxima difusió.

NO SIGUEU INDIFERENTS!

Vos esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada