.

.

dimecres, 7 de novembre del 2012

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participara a la manifestació "Ara i sempre amb el poble sahrauí"

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva,
un any més a la manifestació de Madrid
Ara i sempre amb el poble sahrauí”.

Un any més, el nostre col·lectiu i la nostra pancarta
estaran presents a la manifestació de Madrid.

El col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participarà en la manifestació de Madrid el proper dissabte 10 de novembre de 2012. Com tots els anys l’acció reivindicativa del nostre col·lectiu se sentirà a Madrid perquè ara i sempre manifestarem el suport al poble sahrauí. Com tots els anys, un autobús es desplaçarà des de Xàtiva fins a la capitat de l'estat espanyol amb els socis, simpatitzants i amics de la causa sahrauí.

En aquesta manifestació de Madrid es denunciarà la continua violació dels Drets Humans al Sàhara Occidental i es reclamarà que es finalitze el procés de descolonització i es realitze el referèndum d’autodeterminació que ha de portar al poble sahrauí cap a la independència. 

La manifestació ha estat convocada per la Coordinadora Estatal de Asociaciones Solidarias con el Sáhara (CEAS-Sáhara) i per la Plataforma por la Libertat del Pueblo Saharaui.

Des de Xàtiva eixirà un autobús que desplaçarà a la gent del col·lectius de la Costera, la Vall d’Albaida i el sud de la Ribera Alta fins a la capital de l’estat per a trobar-se amb els altres autobusos que ha organitzat la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada