.

.

divendres, 5 de març del 2010

Hui, al popular Porrat de Torrent d'En Fenollet

Tal i com mana la tradició, el primer divendres del mes de març toca anar al Porrat de Torrent.



Com cada primer divedres de març, la tradicional fira del Porrat de Torrent que se celebra a la pedania de Llanera de Ranes, atrau els fidels que acudeixen en romeria a l'ermita per gaudir d'una fira amb centenars de tendes que arriben de tota la comarca.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva hi participa amb la venda d'unes particulars 'ninetes'. Estarem present amb una paradeta amb productes artesanals, fets per la gent de l'associació. D'aquesta manera, si tens alguna mascota a casa, si t’agraden els animalets, si eres faller o fallera, o si pertanys a alguna confraria de la setmana santa i vols ser solidari/a ho pots fer amb el poble sahrauí.




Aquestes minijo són brotxes (fermalls) o clauers que fa la gent de l’associació per tal d’aconseguir fons per als projectes que realitzem als campaments de refugiats sahrauís. Són completament artesanals i per una causa solidària, i tant sols per 5 o 7 euros (segons models).

També les podeu adquirir (de moment) a:
XÀTIVA: la Llibreria El Vaixell, la Clínica Veterinària Xàtiva i la Clínica Veterinària Portal de Sant Miquel
GENOVÉS: Forn de la Carretera




Si voleu fer una encomanda solidària per algun familiar o amic/ga podeu ficar-se en contacte en nosaltres cridant al telèfon de l’associació 664.380.003 o amb mail amicsaharaxativa@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada