.

.

dimarts, 18 de maig del 2010

Campanya de Sensibilització 2010

La Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià iniciarà la campanya de sensibilització 2010.


El 26 de maig, al Col·legi Major Rector Peset (Pl. Forn de sant Nicolàs) a València, a les 19:30 hores, s'inaugurarà la Campanya de Sensibilització que ha iniciat la FASPS-PV amb la projecció del documental "Meta compartida".

El documental, realitzat en febrer del 2009, conta l'aventura de dos esportistes del País Valencià que van participar al Sahara Marathon per a recolzar la causa del poble sahrauí. Ha estat dirigit i realitzat per Jesus Casquete, Martino Buzzi i Lorenzo Galeazzi.

A més, es projectaran diapositives de l'exposició fotogràfica "Els fills de la pluja". Imatges en blanc i negre preses en els campaments de refugiats sahrauí de Tinduf (Algèria) per Martino Buzzi. Les fotos reflecteixen les difícils condicions de vida als campaments i la força d'un poble que vol tornar a la seua terra.

Per finalitzar, hi haura una taula redona amb els protagonistes i els realitzadors del documental. Aquestos contaran les dificultats de la realització del documental, les característiques del Marathon, les condicions de vida als campaments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada