.

.

dimarts, 4 de maig del 2010

Mariem Hassan a València

Mariem Hassan estrena en València el seu disc "Shouka" (L'espina).
València acull a Mariem Hassan el 6 de maig que, a les 22 hores, a la seu de l'IVAM, obrirà el cicle musical “MUSIC, LOVE & ROOTS – Festival de Música per la Justícia” que ha estat organitzat per la Fundació per la Justícia.

Mariem Hassan presentarà al públic de l'estat espanyol el nou disc. “Shouka” és la resposta al discurs de Felipe González en els campaments de refugiats sahrauís en 1976. "Shouka" és un disc pensat i dedicat al poble sahrauí, que resisteix en els territoris ocupats per Marroc, que espera en els campaments de la Hamada Algerina i que en la diàspora tracta de portar un poc d'alé a familiars i compatriotes.


Prèviament, a les 6 de la vesprada, en l'IVAM, es projectarà el documental “Mariem Hassan, la voz del Sáhara”. L'entrada al documental i al concert és gratuïta fins completar l'aforament.


MARIEM HASSAN EN RÀDIO 3 I LA 2: El mateix dia Mariem toca en València, 6 de maig, Ràdio 3 i la 2 emeten un concert seu. La matinada del dijous a partir de les 00:30 en Ràdio 3 i en la 2 de TVE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada