.

.

dimarts, 13 de juliol del 2010

Recepció a l'Ajuntament de Xàtiva

El dilluns 12 de juliol ha estat un dia de plena activitat per al col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ja que els nens i nenes sahrauís que acollim, juntament amb les famílies d’acolliment, visitarem a dos entitats que col·laboren amb les nostres activitats de sensibilització i cooperació amb el poble sahrauí. D’aquesta manera, anàrem a La Caixa i a la Caixa Popular on ens férem algunes fotos amb els directors de les entitats financeres.



A les 11:30 hores els xiquets i xiquetes sahrauís, les famílies acollidores i els amics i simpatitzants de la causa sahrauí ens concentrarem davant de l’Ajuntament amb pancartes i banderes per reivindicar el dret d’autodeterminació del poble sahrauí, el dret que tenen per a gaudir d’un futur amb pau i llibertat a la terra que els pertany. Per aquest motiu es va llegir el manifest “Per una infància plena en un Sàhara lliure” que és el manifest que es llegirà en totes les manifestacions i concentracions a nivell de l’Estat espanyol i que ha estat elaborat per la Coordinadora Estatal de Asociaciones de Solidaridad con el Sàhara (CEAS-Sàhara).



Posteriorment, a les 12:30 h. es va fer la recepció als 12 xiquets i xiquetes sahrauís que passaran els propers dos mesos a la nostra ciutat. Al Saló de Plens de l’Ajuntament de Xàtiva estaven les famílies acollidores i els nens i nenes sahrauís, i els representants del BLOC, PSOE i PP. La Coordinadora de Vacances en Pau d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva, Carmen Ferrando, el Delegat del Front Polisari al País Valencià, Mohamed El Mamun Ahmed, la Regidora de Promoció Humana, Yolanda Sipán i l’Alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus van donar la benvinguda als xiquets i xiquetes sahrauís que passaran aquest estiu a la nostra ciutat i comarca.

Finalment, l’associació d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva va celebrar el dinar de benvinguda que prepara per als xiquets i xiquetes sahrauís que passen l’estiu entre nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada