.

.

dijous, 22 de juliol del 2010

Acampada sahrauí a la Costera

Els xiquets i xiquetes sahrauís gaudiran d’un cap de setmana diferent en l’acampada que ha preparat Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva.


Després de l’experiència de l’any passat on els xiquets i xiquetes sahrauís que passen l’estiu a la Costera van gaudir d’un cap de setmana diferent a l’Alberg i Aula de Natura del Túnel de Canals, enguany Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ha preparat per als dies 23, 24 i 25 una acampada al Càmping Xàtiva, que està situat al camí de Sant Antoni. Els xiquets i xiquetes sahrauís conviuran junts (i sense les famílies acollidores) en les tendes de campanya que habilitarem per a l’ocasió i realitzaran tota una sèrie d’activitats que han estat preparant les monitores del Grup Scout Cohinoor de Xàtiva. Cal ressenyar que aquest grup ja va participar l’any passat i que continua col·laborant amb les activitats d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva i, també que han visitat els campaments sahrauís de Tinduf. A l’acampada també participaran monitors sahrauís.

Aquesta acampada servirà per tal que els xiquets i xiquetes sahrauís visquen unes noves experiències, es faran excursions per tal que coneguen el paratge de l’Estret de les Aigües i la Cova Negra, el dissabte per la nit està previst l’activitat de cinema d’estiu per tal que vegen una pel·lícula a l’aire lliure.

A l’acampada han estat convidats els xiquets i xiquetes sahrauís que passen l’estiu a les poblacions pròximes a Xàtiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada