.

.

dijous, 9 de setembre del 2010

Tremquem el bloqueig informatiu sobre el Sàhara

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva reprén l’activitat de lluita a favor de la causa sahrauí després de dos mesos intensos desenvolupant el programa de Vacances en Pau que ha permés que 12 xiquets i xiquetes sahrauís passen un estiu diferent.

D’aquesta manera ens hem adherit a la concentració convocada per la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià que porta per lema TRENQUEM EL BLOQUEIG INFORMATIU SOBRE EL SÀHARA.

Benvolguts amics / Benvolgudes amigues del Poble Sahrauí:

La manifestació que el dia 28 d'agost van protagonitzar catorze activistes canaris en l'avinguda Smara de L'Aaiun (Sàhara Occidental) a favor de la defensa de la llibertat del poble sahrauí, ha elevat el grau de repressió constant executada per les forces marroquines. El seu objectiu era evidenciar amb la seua presència la denúncia de la insostenible situació a què es veuen sotmesos: postergació del Referèndum, saqueig dels seus recursos, violació sistemàtica dels Drets Humans, sense que arribe a la comunitat internacional, com a conseqüència del bloqueig informatiu que rodeja el conflicte.

A fi de denunciar aquesta dramàtica situació i per a cridar l'atenció de la societat valenciana sobre el que s'ha dit anteriorment, convoquem una concentració el divendres 10 de setembre a les 19.30h. a la Plaça del Temple de València.


NO SIGUEU INDIFERENTS!
Us esperem!




CONCENTRACIÓ CONTRA LA REPRESSIÓ MARROQUINA AL SÀHARA OCCIDENTAL:
TRENQUEM EL SILENCI
DIVENDRES 10 DE SETEMBRE A LES 19:30 h.

DAVANT DELEGACIÓ DE GOVERN
(PLAÇA DEL TEMPLE DE VALÈNCIA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada