.

.

dimarts, 7 de setembre del 2010

Ja han arribat al Sàhara

Els xiquets i xiquetes sahrauís acollits pel col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ja han arribat als Campaments de refugiats de Tinduf.


La vesprada del diumenge 5 de setembre va ser un dia molt emotiu per a les famílies d’acolliment, per a socis i simpatitzants del nostre col·lectiu i per als amics i amigues dels xiquets i xiquetes sahrauís que es reuniren a la rodona de l’antic IES Dr. Simarro per esperar a l’autobús que els duria a l’aeroport de València. A l’acomiadament dels xiquets i xiquetes sahrauís també va acudir la regidora de l’Ajuntament de Xàtiva, Yolanda Sipán.

Finalment, el programa de Vacances en Pau 2010 va finalitzar ahir amb l’eixida dels avions des de València en direcció a Tinduf. Els xiquets i xiquetes sahrauís acollides pel col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva han arribat aquest matí als Campaments de Refugiats de Tinduf, cadascun a la wilaia en la qual viuen (L’Aaiun, Smara, Auserd i 27 de Febrero). Els avions van eixir amb els endarreriments que ens té acostumats la companyia Air Argelie i d’aquesta manera a les 2 de la matinada se n’anava l’últim dels avions programats.


No obstant, una de les xiquetes sahrauís, s’ha quedat a Xàtiva per tal que puga ser intervinguda quirúrgicament i no podrà retornar fins a desembre.

Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva volem agrair als mitjans de comunicació la difusió de les activitats del programa de Vacances en Pau i de la problemàtica en la qual viu el poble sahrauí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada