.

.

dimarts, 29 de març de 2011

Genovés acull l'exposició "Els drets humans al Sàhara Occidental"

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva inaugura una exposició dedicada als drets humans al Sàhara Occidental a la localitat de Genovés (La Costera).


Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva inaugurarà el proper divendres 1 d’abril, a les 19 hores, l’exposició “Els drets humans al Sàhara Occidental” a la Sala d’Exposicions de l’Auditori Municipal de Genovés, i es podrà veure des de l’1 fins al 8 d’abril de 2011. Anteriorment, aquesta exposició ja va ser molt visitada pels veïns i veïnes de Xàtiva que s’aproparen fins la Casa de Cultura de Xàtiva la primera setmana de març quan es van desenvolupar les Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí que tots els anys organitza Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva.


Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva es vol insistir en la necessitat d’activitats com aquesta exposició per tal de donar a conéixer la situació en la qual viu la població sahrauí en els territoris ocupats militarment pel Marroc i com el Marroc viola sistemàticament els drets humans en el Sàhara Occidental.


La gent que visite l’exposició “Els drets humans al Sàhara Occidental” podrà veure diversos plafons que ens parlen i ens ensenyen imatges de la situació dels drets humans al Sàhara Occidental. L’exposició ha estat cedida per la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS). També es podrà veure una haima i a uns sahrauís que representen el Campament de Gdeim Izik, el Campament de la Dignitat, que és el símbol del poble sahrauí que lluita per la seua dignitat durant més de 35 anys i també representa la repressió i la violació dels drets humans per part del Marroc amb el seu desallotjament de manera violenta.


Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva sols ens queda convidar a totes les entitats i ciutadans/es que desitgen conéixer la situació del Sàhara a que visiten aquesta exposició.


Aquesta activitat d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva compta amb la col·laboració de la FASPS i l’Ajuntament de Genovés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada