.

.

dissabte, 23 de febrer del 2013

Inaugurades les VII Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí


Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva inaugura
les Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí amb una exposició que mira cap als Campaments de Refugiats Sahrauís.
El dimecres 27 de febrer commemorarà la creació de la RASD
amb un documental sobre Gdeim Izik.


Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva va inaugurar el passat dijous 21 de febrer les VII Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí. A l’acte, estigueren presents la Regidora de Cultura, Mª José Pla i la Regidora de Benestar Social, Rosa Mª Esteban. També acudiren representants de PSOE, Roger Cerdà, del BLOC-Compromís, Cristina Suñer i d’Esquerra Unida, Miquel Lorente.


Les Jornades es van inaugurar amb l’exposició “Mira al  Sàhara” a la Sala d’Exposicions (1ª planta) de la Casa de Cultura de Xàtiva i es podrà visitar fins el proper dimecres 6 de març. L’exposició, amb un total de 25 fotografies, és una visió particular de Diego Leonardini sobre els Campaments de Refugiats Sahrauís de Tinduf. Aquestes Jornades volen difondre la situació que pateix el poble sahrauí, tant als Campaments de Refugiats on estan provisionalment des de fa 37 anys com als territoris ocupats militarment pel Marroc on de manera sistemàtica es violen els drets humans.

Cal recordar que les VII Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí  han estat organitzades per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva i compta amb la col·laboració de Talha Xirivella, Caixa Popular, La Caixa i l’Ajuntament de Xàtiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada