.

.

dilluns, 18 de febrer del 2013

Resultats de la Caravana per la Pau 2013.



Al final de la Caravana d’Ajuda Humanitària per al poble sahrauí han estat un total de 1.860 kg d’aliments allò que s’ha arreplegat des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva. El nostre col·lectiu també ha recollit 749’35 € que serviran per a costejar, en part,  les despeses de l’enviament i per a la compra d’altres productes destinats per a la població sahrauí i que s’han aconseguit amb les aportacions econòmiques a través de les vidrioles que ha fet la gent. Tot això no hagués estat possible sense la col·laboració de tots i totes. Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva s’ha encarregat d’organitzar la Caravana a diversos municipis de la Costera.

A Xàtiva, han participat les Escoletes Infantils del Teresa Coloma, La Inmaculada, El Corro, El Trisol. També, els CEIP del Martínez Bellver, el Taquigraf Martí i Gozalbes Vera, el CEE Pla de la Mesquita, els IES Josep de Ribera, i Lluís Simarro, la CIPFP La Costera i el CPFPA Francesc Bosch i Morata.

A la Granja de la Costera ha participat l’Escoleta Sant Francesc d'Assís, a Torrella es va desenvolupar en l’escoleta, a Novetlè en el CEIP Jaume I  i Rotglà i Corberà en el CEIP. A Genovés, van participar a la Caravana, l’escoleta infantil, la Parròquia i el CEIP Verge dels Desemparats.





A la caravana, també es va afegir  allò que es va recollir a la Secció IES Josep de Ribera de la Pobla del Duc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada