.

.

dijous, 28 de març del 2013

Moció en suport als presos polítics sahrauís


Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva va sol·licitar a finals de febrer a les forces polítiques de Xàtiva i de la Costera que donaren suport a la moció que rebutjava les injustes condemnes als presos polítics sahrauís de Gdeim Izik i denunciava la constant violació dels drets humans que pateixen els sahrauís dels territoris ocupats per part del Marroc.


 Durant aquest mes de març, a més a més de l’Ajuntament de Xàtiva que l’aprovà el dia 1 i es va convertit d’aquesta manera en la primera ciutat de la Costera, i del País Valencià en aprovar aquesta moció, també l’han aprovada a l’Ajuntament de Genovés (dia 11) i el de Canals (dia 26). Altres ciutats del País Valencià ja l’han aprovada així com la Diputació de Valencià.

Des del nostre col·lectiu volem insistir a les secretaries comarcals del PP, PSOE/PSPV, BLOC-Compromís i EUPV a que animen als seus regidors a que presenten aquesta moció a la resta de municipis de la Costera ja que la situació al Sàhara Occidental continua estant lluny de solucionar-se i malauradament la repressió i la violació que pateix la població sahrauí no ha cessat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada