.

.

dimarts, 5 de març del 2013

Xàtiva aprova la moció en suport als presos polítics sahrauís de Gdeim Izik.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ha sol·licitat a les forces polítiques de Xàtiva i de la Costera a que donen suport a la moció que rebutja les injustes condemnes als presos polítics sahrauís de Gdeim Izik i denuncia la constant violació dels drets humans que pateixen els sahrauís dels territoris ocupats per part del Marroc.

A hores d'ara, l’Ajuntament de Xàtiva (1 de març) ha presentat i aprovat la moció per unanimitat... Xàtiva s’ha convertit d’aquesta manera en la primera ciutat de la Costera, i del País Valencià en aprovar aquesta moció que esperen s’estendrà a altres municipis. Des del nostre col·lectiu volem insistir a les secretaries comarcals del PP, PSOE/PSPV, BLOC-Compromís i EUPV a que animen als seus regidors a que presenten aquesta moció a la resta de municipis de la Costera ja que la situació al Sàhara Occidental continua estant lluny de solucionar-se i malauradament la repressió i la violació que pateix la població sahrauí no ha cessat.

Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva es vol agrair els esforços que s’estan fent i també vol felicitar als regidors de Xàtiva pel seu compromís amb la causa sahrauí. Moltes gràcies a tot@s.

Us deixem el vídeo del plenari ordinari de l'Ajuntament de Xàtiva del divendres 1 de març de 2013 on es va aprovar la moció per unanimitat. Ho podeu veure a la franja de 2:39:00 a 2:49:00.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada