.

.

divendres, 17 de desembre del 2010

Eixim el dissabte 18 de desembre en la Caravana per la Pau

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva continua amb la campanya de la Caravana per la Pau 2010 / 2011 que es desenvoluparà fins el 21 de gener del 2011 on es pretén recollir aliments bàsics com arròs, sucre i oli de gira-sol per al poble sahrauí que es troba en els Campaments de Refugiats de Tinduf.

En aquest mes de desembre són diverses les escoles que han començat la recollida d’aliments per al poble sahrauí, entre altres cal destacar l’escoleta Trisol i el Teresa Coloma, el CEIP Jacint Castanyeda , el CPFPA Francesc Bosch i Morata i l’IES Dr. Lluís Simarro, on s’han instal·lat caixes on l’alumnat pot anar dipositant els aliments. Insistir que se sol·licita aliments bàsics i no peribles, com són l’arròs, l’oli de gira-sol i el sucre. A més a més, en molts centres s’està fent un treball previ de sensibilització per a explicar als alumnes en què consisteix el conflicte del Sàhara Occidental.


A més a més, aquest cap de setmana, el dissabte 18 de desembre, la gent del col·lectiu Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva eixirà al carrer on instal·larà punts de recollida d’aliments a les portes dels principals supermercats de la ciutat, i també informaran de la realitat en la qual viu el poble sahrauí.

Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva es vol agrair als escolars que ja han participat en la campanya i també es vol animar a que la gent passe per aquestos punts el proper dissabte o que es passe pel punt de recollida d’aliments permanent que es troba a la Casa de la Joventut de Xàtiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada