.

.

divendres, 8 de juliol del 2011

Revisions oftalmològiques

Els xiquets i xiquetes sahrauís passaran revisions oftalmològiques específiques a la Fundació Oftalmològica del Mediterrani a València.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva continua desenvolupant el projecte de Vacances en Pau 2011. Un dels punts importants és la de facilitar als xiquets i xiquetes sahrauís l’accés a una atenció sanitària general, la qual ja han començat amb les revisions pediàtriques dels Centres de Salut. Cal recordar que s’ha signat un conveni de col·laboració entre l’Agència Valenciana de Salut i la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharauí del País Valencià per a l’atenció sanitària dels refugiats sahrauís desplaçats al País Valencià, per aquest motiu, als xiquets i xiquetes sahrauís se’ls realitzarà una revisió específica oftalmològica per tal de detectar trastorns de la refracció i ambliopies a la Fundació Oftalmològica del Mediterrani (FOM).

D’aquesta manera, el dilluns 11 de juliol, al matí, xiquets i xiquetes sahrauís acollits pel col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva es desplaçaran a València a la FOM. En total seran 5 els que viatgen a València: els nouvinguts per primer any i aquells que se’ls va detectar algun problema l’any passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada