.

.

dijous, 14 de juliol del 2011

Trobada de xiquets i xiquetes sahrauís a Bunyol

Bunyol rebrà la Trobada on participaran les famílies acollidores i els xiquets i xiquetes sahrauís del programa de Vacances en Pau 2011.

Els xiquets i xiquetes sahrauís i a les seues famílies acollidores d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva es desplaçaran en autobús a la Trobada que es realitzarà el proper dissabte 16 de juliol al municipi de Bunyol. Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ens desplaçarem al voltant d’unes 35 persones per a participar d’aquesta activitat que permet que uns 350 xiquets i xiquetes sahrauís que han vingut al País Valencià es retroben de nou des que arribaren a les nostres terres.


Com tots els anys, a través del programa Vacances en Pau que organitza la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS), les famílies acollidores dels xiquets i xiquetes que viuen als Campaments de Refugiats Sahrauís de Tinduf faran una trobada en l’àmbit de tot el País Valencià.


Aquesta trobada té un caràcter lúdic i reivindicatiu, i es farà coincidint amb les que es realitzaran a tot l’estat espanyol, i es llegirà el manifest “Per una infància amb futur en un Sàhara lliure i independent, acollim els seus somriures i defensem les seues il·lusions: Si a la independència, no a la ocupació” que és el mateix que es llegirà en totes les manifestacions i concentracions a nivell de l’Estat espanyol i que ha estat elaborat per la Coordinadora Estatal de Asociaciones de Solidaridad con el Sàhara (CEAS-Sàhara).


El programa de la Trobada és el següent:

18:30 h. Punt de reunió d’autobusos en l’aparcament Paseo San Luis i passeig fins el punt de començament de la Manifestació
19:00 h. Manifestació en Plaza de Diputación.
19:30 h. Lectura de comunicats i discursos de les autoritats en l’Auditorio San Luis.
20:15 h. Actuació de la Banda Juvenil de Buñol i altres activitats lúdiques.
21:00 h. Repartiment gratuït d’Orxata i després sopar popular.
23:00 h. Fi de la TROBADA 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada