.

.

dilluns, 18 de juliol del 2011

Trobada

Unes 1.000 persones participen en l’encontre de les famílies acollidores i dels xiquets i xiquetes sahrauís a la localitat de Bunyol.

Els xiquets i xiquetes sahrauís i a les seues famílies acollidores d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva es van desplaçar a la Trobada que es va realitzar el proppassat dissabte 16 de juliol al municipi de Bunyol. Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ens desplaçàrem 40 persones per a participar d’aquesta activitat que va reunir a quasi unes mil persones.


Els actes es van iniciar a les 18:30 hores, a l’aparcament del Passeig de Sant Lluís, on es van concentrar totes les famílies i xiquets i xiquetes sahrauís que venien a la Trobada. Després, es va iniciar una cercavila pels principals carrers fins arribar a l’Auditori de Sant Lluís per reivindicar els Drets del Poble Sahrauí. A l’Auditori, van ser rebuts per la corporació municipal, la presidenta de la FASPS i pel Subdelegat Sahrauí al País Valencià. Es van llegir diversos manifestos, entre els quals estava el que va elaborar la CEAS-Sàhara: “Per una infància amb futur en un Sàhara lliure i independent, acollim els seus somriures i defensem les seues il·lusions: Si a la independència, no a la ocupació”.


Després dels comunicats i dels discursos de les autoritats, va actuar la Banda Juvenil de Bunyol i, a continuació, els xiquets i xiquetes van gaudir dels diversos tallers i jocs. Acabarem la jornada amb un sopar popular al parc de Sant Lluís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada