.

.

dissabte, 25 de febrer del 2012

Falleres i fallers solidaris amb el Poble Sahrauí

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva estarà present a l’entrega de premis de l’exposició del ninot amb les seues falleres i fallers solidaris amb el Sàhara.


Un any més, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva muntarà el diumenge 26 de febrer per la vesprada, a la Casa de Cultura de Xàtiva un punt on es podran aconseguir aquestes particulars falleres i fallers solidaris amb el Sàhara durant l’entrega de premis i inauguració de l’exposició del ninot. Aquestes ninetes són uns xicotets fermalls que es poden ficar a la banda o en blusó i que han estat elaborades artesanalment per la gent de l’associació per tal de poder finançar els seus projectes de cooperació amb el poble sahrauí.


L’any passat, les falleretes solidàries van tindre una gran acceptació entre el públic assistent ja que són unes figuretes molt elaborades i molt diverses amb el colorit del vestit. També tingueren èxit els fallers solidaris que anaven vestits de torrentí i de saragüells.


Per altra banda, la Junta Local Fallera de Xàtiva col·laborarà amb aquesta iniciativa solidària amb la compra dels fallers i falleres solidàries amb el Sàhara que promou el nostre col·lectiu.

 

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ha posat en venda a aquestos fallers i falleres al preu de 7 euros. Al nostre bloc, http://amicsaharaxativa.blogspot.com, es poden veure més models. Les encomandes es poden fer per telèfon o per mail al 664.380.003 o amicsaharaxativa@hotmail.com. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada