.

.

dimarts, 14 de febrer del 2012

Inaugurada l'exposició Mirades de la hamada

Inaugurada l’exposició “Mirades de la hamada” a les Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí organitzades per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva.

 

Aquest dimarts 14 de febrer, la Casa de Cultura de Xàtiva ha acollit la inauguració de dues exposicions de cooperació i de solidaritat: una sobre Bolívia i l’altra sobre el Sàhara. Els col·lectius Epua Kuñatai i Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva han compartit la Sala de les Columnes per tal de fer visibles els seus projectes... Paco Benito, en representació del col·lectiu sahrauí i, Mercé Gil, en representació d’Epua, explicaren el sentit d’aquestes exposicions i els projectes que tenen en marxa. A l’acte van acudir regidors de tots els partits representats en l’Ajuntament de Xàtiva.



Per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva les Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí serveixen per tal de donar a conéixer la realitat sahrauí, els seus problemes i la situació en la qual viu. D’aquesta manera, l’exposició fotogràfica col·lectiva “Mirades de la hamada” pretén reflectir, a través de la mirada, l’interior dels personatges. Unes mirades dels rostres dels refugiats sahrauís en els campaments de Tinduf. En els seus ulls es plasma la cruesa de la situació que durant 37 anys venen suportant els sahrauís. D’especial interés són els rostres dels xiquets i xiquetes sahrauís, els quals són els que en definitiva més sofreixen aquestes condicions extremes. Benito Pajares, Pepe Artero, El Flaco, Héctor Herrería, José Luis García, Pepe Caparrós i Carmina Cuenca són els autors de les fotografies.

 

L’exposició es podrà veure a la Casa de Cultura de Xàtiva, a la Sala Columnes fins ell 23 de febrer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada