.

.

dilluns, 2 de juliol del 2012

Arriben a Xàtiva els primers xiquets sahrauís de Vacances en Pau 2012


Arriba el primer avió amb els xiquets i xiquetes sahrauís
que aquest estiu estaran acollides a Xàtiva i la Costera

Avui, dilluns 2 de juny, a la matinada, han arribat el primer dels avions procedents de Tinduf i així comencem el projecte de Vacances en Pau 2012. Al voltant de les 4 h. de la matinada ha arribat l’avió a l’Alacant, on viatjaven dos xiquets sahrauís que estan acollits per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva. L’autobús que els ha transportat ha arribat a les 6:30 de la matinada a la rodona de la Plaça de Vicent Andrés Estellés a on les famílies ja estaven esperant-los i s’ha produït l’encontre dels xiquets i les seues famílies acollidores.


El dimarts 3 de juny, a partir de les 4:30 h de la matinada, a l’aeroport de València es rebran a la resta dels xiquets sahrauís que passaran l’estiu a la nostra ciutat i a partir d’ací s’iniciaran tota una sèrie d’activitats amb els nens per tal que puguen gaudir d’un estiu diferent.

Recordar-vos que el programa Vacances en Pau 2012 està organitzat al País Valencià per la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí en el qual participa Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada