.

.

diumenge, 29 de juliol del 2012

Els xiquets sahrauís passen revisions oftalmològiques a la FOM

Els xiquets i xiquetes sahrauís passaran revisions oftalmològiques específiques a la Fundació Oftalmològica del Mediterrani a València. 

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva continua desenvolupant el projecte de Vacances en Pau 2012. Un dels punts importants és la de facilitar als xiquets i xiquetes sahrauís l’accés a una atenció sanitària general, d’aquesta manera a primers de juliol han passat les revisions pediàtriques en els Centres de Salut. Cal recordar que s’ha signat un conveni de col·laboració entre l’Agència Valenciana de Salut i la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià per a l’atenció sanitària dels refugiats sahrauís desplaçats al País Valencià, per aquest motiu, als xiquets i xiquetes sahrauís se’ls realitzarà una revisió específica oftalmològica per tal de detectar trastorns de la refracció i ambliopies a la Fundació Oftalmològica del Mediterrani (FOM).

 
D’aquesta manera, el dilluns 30 de juliol, al matí, un dels xiquets sahrauís acollits pel col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva es desplaçarà a València a la FOM per tal de continuar les revisions oftalmològiques que necessita, ja que se li va detectar un problema a l’any 2009, quan va vindre per primera vegada en el programa de Vacances en Pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada