.

.

divendres, 6 de juliol del 2012

Els xiquets sahrauís seran rebuts a l'Ajuntament de Xàtiva

Els xiquets i xiquetes sahrauís acollits per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva seran rebuts per l’Ajuntament de Xàtiva el dilluns 9 de juliol.

El dilluns 9 de juliol està prevista la recepció institucional per part de l’Ajuntament de Xàtiva als xiquets i xiquetes sahrauís que han arribat a la nostra ciutat i a les famílies acollidores. Serà a les 13 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament i participaran l’Alcalde de la ciutat, Alfonso Rus, la regidora de Benestar Social, Rosa Mª Esteban, el Delegat del Front Polisari al País Valencià Mohamed El Mamun Ahmed Brahim i membres del col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva.


Abans, al llarg del matí, els xiquets sahrauís visitaran a algunes entitats (com La Caixa i Caixa Popular) i comerços com a mostra d’agraïment ja que han participat en les activitats que programem des del nostre col·lectiu. A continuació, a les 12:30 hores els xiquets i xiquetes sahrauís, les famílies acollidores i els amics i simpatitzants de la causa sahrauí ens concentrarem davant de l’Ajuntament amb pancartes i banderes per reivindicar el dret d’autodeterminació del poble sahrauí, tal i com diuen les resolucions de l’ONU. Es llegirà un breu manifest que ha estat elaborat per la CEAS-Sáhara. Cal que quede ben clar que la societat xativina i de la Costera vol per als infants sahrauís refugiats que han compartit i comparteixen el temps d’estiu amb nosaltres, un futur amb pau i llibertat a la terra que els pertany. A les 13 h. està prevista la recepció a l’Ajuntament de Xàtiva.


Quan finalitzen tots els actes protocol·laris, les famílies acollidores i els xiquets i xiquetes sahrauís, socis i simpatitzants d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva celebraran un dinar de benvinguda.

Per aquestos motius volem convocar a tots els mitjans de comunicació als actes previstos, a la recepció institucional ja que podrem comentar-vos el funcionament del Programa de Vacances en Pau 2012, les activitats programades per als dos mesos d’estiu així com qualsevol dubte que tingueu sobre el conflicte sahrauí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada