.

.

dimarts, 15 de febrer del 2011

2ns Premis Blocs de les Comarques Centrals del País Valencià

El Penjoll. Art de paraula és el col·lectiu responsable d'aquestos 2ns Premis Blocs de les Comarques Centrals del País Valencià. Doncs bé, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ha estat nominat en aquestos premis en la secció "Activisme i associacions socioculturals" juntament amb els companys dels col·lectius de Cremats i Amigues i amics de caMot. Els nostres blocs han passat a la final després de dues fases de selecció (votació popular i jurat). Des d'Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ens sentim contents d'haver arribar fins aquest punt i volem felicitar i desitjar sort a la resta de blocs de la nostra secció (també als blocs participants en altres apartats).

El proper dissabte 19 de febrer, El Penjoll. Art de paraula celebrarà la cerimònia de lliurament dels premis (un per categoria i un per al millor bloc general) a la Casa de Cultura de l'Alcúdia de Crespins. La presentació i animació de l'acte serà a càrrec de Toni de l'Hostal i de Toni Espí. Participaran Pep Gimeno "Botifarra", Mi sostingut, Elies Barberà, Josep Lluís Abad, Terradefoc i The Mateta de Fenoll Faulk Ban... I qui sap si no hi haurà alguna sorpresa més.

El Penjoll. Art de paraula i l'Associació Eco-cultural la Garrofera tenen el gust de convidar-vos al Dia del Judici Final, és dir, l'acte de lliurament dels 2ns Premis Blocs de les Comarques Centrals, que tindrà lloc el proper dissabte, 19 de febrer, a les 18h., a la Casa de la Cultura de l'Alcúdia de Crespins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada