.

.

diumenge, 27 de febrer del 2011

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva va estar en l’entrega de premis de l’exposició del ninot amb les seues falleres i fallers solidaris amb el Sàhara.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva va muntar el diumenge de matí, a la Casa de Cultura de Xàtiva un punt on es podien aconseguir aquestes particulars falleres i fallers solidaris amb el Sàhara durant l’entrega de premis i inauguració de l’exposició del ninot. Aquestes ninetes són uns xicotets fermalls que es poden ficar a la banda o en blusó i que han estat elaborades artesanalment per la gent de l’associació per tal de poder finançar els seus projectes de cooperació amb el poble sahrauí.

Al llarg del matí, va ser molta la gent que es va acostar a la taula d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva per interessar-se per aquestos fermalls, moltes eren les falleres que buscaven una de les ninetes amb un vestit amb els colors del seu. Les falleretes solidàries han tingut una gran acceptació entre el públic assistent ja que són unes figuretes molt elaborades i molt diverses amb el colorit del vestit. També tingueren èxit els fallers solidaris que anaven vestits de torrentí i de saragüells.



Algunes falles, així com algunes falleres, es van interessar per les falleres solidàries en vista a fer algun tipus de detallet. Des d’alguna comissió fallera ens han dit que ho consultaran i el més aviat possible ens donarien una resposta. Per altra banda, la Junta Local Fallera si que col·laborarà amb aquesta iniciativa solidària amb la compra dels fallers i falleres solidàries amb el Sàhara que promou el nostre col·lectiu.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ha posat en venda a aquestos fallers i falleres al preu de 7 euros (si es fa una encomanda més gran el preu serà més baix). Les encomandes es poden fer per telèfon o per mail al 664.380.003 o amicsaharaxativa@hotmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada