.

.

dimecres, 2 de febrer del 2011

Càrrega de la Caravana d'Ajuda Humanitària 2011

Continua arribant l’ajuda alimentària per al poble sahrauí dels municipis de la Costera. Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva segueix classificant els aliments per tal de tenir-lo enllestit per al dissabte 5 de febrer.


Aquesta vegada ha estat el municipi de la Granja de la Costera el qui ha fet arribar els aliments recollits a la gent del col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva per tal que ho classifiquen i ho fiquen en les caixes corresponents. És el quart any consecutiu que la Granja de la Costera participa en aquesta Caravana d’Ajuda Humanitària per al poble sahrauí, i enguany han recollit un total de 63 kg d’aliments i han comptat amb el suport de l’Ajuntament.

Abans del dissabte, s’espera que arriben els aliments recollits d’un altre municipi de la Costera, en aquest cas, de la localitat del Genovés, i tot s’ajuntarà amb els aliments de Rotglà i Corberà, Torrella i Xàtiva.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva està finalitzant la Caravana per la Pau i continua classificant els aliments (arròs, sucre i oli, bàsicament) que s'han recollit per al poble sahrauí que es troba en els Campaments de Refugiats de Tinduf. El nostre col·lectiu espera recollir al voltant de 2.000 kg d'aliments.


El proper dissabte 5 de febrer, a partir de les 8:00 hores, la gent de l'associació anirà al local que els han deixat al carrer Bisbes on han emmagatzemat els aliments recollits i carregarà el camió que ha de dur aquestos aliments i altres materials (medicaments, roba...) al magatzem que la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV) ha disposat a Paterna. Allí s'afegirà a l'ajuda que han arreplegat els altres col·lectius del País Valencià i enviar-lo durant el mateix mes de febrer als Campaments de Refugiats Sahrauís.

Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva volem agrair a tota la gent de Xàtiva, Genovés, Rotglà i Corberà, la Granja de la Costera i Torrella que ha participat en aquesta activitat solidària amb els refugiats sahrauís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada